background blog

Monday, December 5, 2011

Membisu~

Assalamualaikum...

Ho laaaa... apa khabar semua?? kite macam biasa la alhamdulillah...pagi ni baru la dapat jejak kaki kat rumah lepas seminggu bertapa rumah nano a.k.a bff kat KL jew.. bukan boy friend forever, tapi best friend forever okeh.. heh..

actually saya p kl tu kira sambil menyelam minum air.. menyelam pun sampai kering gak poket p shopping menyopping... hukhukhuk... saya sebenarnya p amik transkrip kat UPSI... kan dah tamat belajar gitu.. so, p amik transkrip nak carik keje lain sementara tunggu posting nih.. (mood : redha itu ikhlas, pasrah itu menyerah.. jadi pilih yang mana satu.. muahaha...)

gambar p jalan-jalan takde lagi.. ada dengan cik nano..jadi nak tuju lagu la eyh... lagu untuk Cik Nano dan Cik Ayu dan korang semua k! heh...


SAHABAT SELAMANYA...





psssssttttt >>>>> thanks a lot cik nano dan cik ayu sudi menerima tetamu yang tak di undang ini... len kali boleh p lagi..hikhikhik.....


2 comments:

  1. mai la umah kami lagi...gmbr2 tu i cuba anto yer...;p

    ReplyDelete
  2. so sweet....nti aku p lagi...(^_^)

    ReplyDelete